OPEN APK
0/5 No votes
Updated
May 4, 2022
Requirements
4.4 ve sonrası
Size
1.0
Get it on
Google Play

Report this app

Description


gjirafaVideo APK

Video platforma më e madhe shqiptare që ofron mundësi të shikoni dhe ngarkoni video. Video të ndryshme për çdo kategori filma, seriale, emisione, lajme, dokumentarë e shumë të tjera. Shiko videot e preferuara në çdo pajisje kudo që ndodhesh dhe kurdo që dëshiron.

GjirafaVideo për kënaqësinë tuaj ju ofron video të kualitetit më të lartë dhe me performanca superb të shpejta.

GJITHMONË ME TY

– Shiko video ekskluzive vetëm në gjirafaVideo.
– Serialet më të shikuara shqiptare (Stupcat, Kafeneja Jonë, etj).
– Lajmet më të fundit nga portalet më të vizituara shqiptare.
– Kategori e veçantë me video vetëm për fëmijë.
– Klikoni butonin Ndjek për tu njoftuar për videot më të reja nga kanalet që ju pëlqejnë.
– Tregoju të tjerëve si ndihesh duke lënë komente, pëlqime ose duke shpërndarë videot.
– Vlerësoni videot që shikoni dhe na tregoni cilat ju pëlqejnë, kështu do të ofrojmë videot më të mira për shijen tuaj.

gjirafaVideo APK Download

Gjirafa.Com/in line with-ne#politika-e-privatesise
– https://video.Gjirafa.Com/in step with-ne#kushtet-e-perdorimit

Të gjitha të drejtat autoriale janë të rezervuara sipas kushteve dhe politikave të përdorimit. Në momentin që ngarkohet përmbajtje në GjirafaVideo, përdoruesit i japin të drejtën Gjirafa, Inc., licencën globale për shpërndarje dhe përdorim në riprodhim, shkarkim, shpërndarje dhe shfaqje në forma të ndryshme, por gjithnjë të lidhura me shërbimin e Gjirafa, Inc. Dhe degëve të saja. Me këtë rast gjithashtu i ipet mundësi secili përdorues të shërbimit të ketë një leje, jo-ekskluzive të qasjes në përmbajtje përmes shërbimit, që nëkupton mundësinë e përdorimit, riprodhimit, shkarkimit, shpërndarjes, shfaqjes dhe gjërave tjera të lidhura me shërbimin sipas kushteve të përdorimit.

Nëse besoni se të drejtat tuaja autoriale janë shkelur, ju lutem të na kontaktoni në contact@gjirafa.Com.

Images

How To Open

How to download gjirafaVideo APK ?

1. Tap the "Open gjirafaVideo APK ."

2. Click install button on Google Play.

3. Follow the steps on the screen and enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published.